Kjære leser og venn,

Hvis du nå leser disse linjene har du mest sannsynlig allerede handlet hos oss, enten på Lindeberg apotek eller apotekdirekte.no, eller du er like interessert i helse og medisin som vi er. Selv er jeg farmasøyt med flere års erfaring fra forskning og utvikling av legemidler nasjonalt og internasjonalt. I 2001 åpnet jeg Lindeberg Apotek, og senere startet jeg apotekdirekte.no. I dag er vi et team på 5 erfarne farmasøyter med et felles mål – å hjelpe deg.

Vi er svært engasjerte i legemidler, men også i naturmedisin og ernæring. I mange land i Europa er plantemedisin mye mer utbredt enn i Norge, og mange av våre kunder er vant til å bruke slike preparater fra sine hjemland.

Vi jobber med å stadig utvikle oss for å kunne hjelpe deg, og det gjør vi også på flere språk. Kommunikasjon er veldig viktig for oss. Å forstå kundene våre og deres behov, men også å kommunisere med dere, vite om deres ønsker og få deres tilbakemeldinger.

Apotekene våre har egne Facebook-sider, og nå ønsker jeg dere velkomne til å lese denne bloggen hvor jeg regelmessig vil ta opp aktuelle temaer innen helse og ernæring med et eneste mål – å hjelpe deg.

Liv Slettevold
Apoteker
M.Sc.Pharm., MM.
Apotekdirekte.no